Пълнен лук с козе сирене и сушени домати

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
30/12/2014
Приготвяне40 мин.
Готвене65 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо532
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям съд оставяте да заври леко подсолената вода. Прибавяте целите глави лук и ги варите 10 минути. Подсушете ги и ги оставете да се охладят, след което ги нареже на половини и ги обелете.

С помощта на чаена лъжичка махнете вътрешността и оставете само твърда обвивка. Запазете вътрешностите и подредете целите обвивки в намазнен съд за печене.

Предварително загрявате фурната на 190 градуса.

Лучените вътрешности накълцайте и сложете в купа. Прибавете сиренето, галетата, доматите, чесъна, мащерката, магданоза и яйцата. Разбъркайте добре и подправете на вкус, след което прибавете ядките.

Разделете сместа между лучените обвивки и покрийте с фолио. Запечете за около 25 минути. Открийте и поръсете със зехтина и оставете да се допече още 30-40 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар