Италиански ананасови пастички

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
07/12/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо755
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се бие със захарта до пяна, добавя се ванилията и яйцето и всичко се разбърква, като се добавя по малко от млякото.

Брашното се смесва с бакпулвера и се добавя към яйчената смес. Ананасите се режат на кубчета.

Малко от кубчетата се оставят за украса, останалите се добавят в тестото. Тестото се разпределя в 12 формички, намазани с мазнина, и се пече на 180 градуса около час.

Пастичките се поливат със смес от сока от портокал и ананасовия сироп. Охлаждат се и се поръсват с парченца ананас.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар