Каша от коприва с орехи и яйца

hristo ivanovhristo ivanovНовак
03/12/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 839
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената и измита коприва пуснете във вряща и подсолена вода да поври малко, докато омекне и започнете да я мачкате или разбивате с телена бъркалка, докато се раздроби на каша.

Добавете размитото в малко студена вода брашно и счуканите орехови ядки. Оставете да поври 10-15 минути и сипете кашата в тава. Полейте с разтопеното масло и поръсете с натрошените предварително сварени яйца.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар