Бульон с капано тесто

03/12/2014
даниела
отданиелаНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо223
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти, докато се получи гладко тесто. Тестото напълнете във фуния, джезве или цедка.

Сипвайте през тях във врящ бульон тестото на капки.

Варете още около 5 минути, поръсете със скълцан магданоз и поднесете.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар