Бульон с капано тесто

даниеладаниелаНовак
03/12/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо235
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти, докато се получи гладко тесто. Тестото напълнете във фуния, джезве или цедка.

Сипвайте през тях във врящ бульон тестото на капки.

Варете още около 5 минути, поръсете със скълцан магданоз и поднесете.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар