Пури с кренвирши

ИларияИлария
Новак
578
183
33
720
08/12/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 537
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки лист се нарязва на две, намазва се с масло и с него се завива половин кренвирш, поставете в края на кората.

Завийте хубаво, защото по време на печенето кренвиршът ще се надуе и кората може да се пукне.

Подредете в намаслена тавичка, намажете с разбитото яйце и печете в умерено загрята фурна.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Баба Ви
Баба Ви
23.02.2015 13:18
Абсолютна ГЛУПОСТ! Къде виждате точените кори?
4
0
технолога
технолога
09.06.2015 14:24
А и кремвирши -в топ 10 на най вредните храхи
2
0