Задушено телешко с грах

Георгиев
Георгиев
Новак
23/11/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 601
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета, поставете ги в сгорещеното масло и при постоянно разбъркване ги запържете, докато сосът се изпари.

Прибавете брашното и пак запържете, докато бъркате постоянно.

Залейте месото с вода, разбъркайте, посолете и задушете почти до омекване на месото.

Към края на задушаването добавете отцедения грах, щипка захар.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар