Телешки дроб по моравски

17/11/2014
Петя
отПетяНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо647
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете дроба, на който предварително е отстранена ципата.

Изпържете парченцата в сгорещено олио и масло, прибавете ситно нарязания лук и чесън, сложете брашното и черен пипер.

Пържете, налейте малко вода и оставете леко да се задушава.

Посолете дроба и го поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар