Тархана

zornina
zornina
Новак
14/11/2014
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 512
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Замесете брашното, което сте пресяли първо заедно с яйцето и малко сол. Месете, докато се получи твърдо тесто.

Оваляйте тестото в брашно и го настържете на ренде.

Така приготвената тархана разстелете върху чиста кърпа и оставете да изсъхне. След това може да я варим в бульон и супа на принципа на пастата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ники
ники
02.01.2016 16:00
Това се казва-Трахана,а не тархана!!!
0
0
neliya
neliya
18.12.2015 11:37
tova ne e tarhana
0
0
анонимен
анонимен
08.03.2015 14:20
това не е тархана,а триеница
4
0