Мус от райски ябълки

12/11/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене90 мин.
  • Общо110 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 294
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Желатинът се накисва в студена преварена вода и се оставя да набъбне. Без да се отцежда от водата, се загрява, без да кипва. Оставя се да се охлади.

Райските ябълки се измиват, костилките си отстраняват и плодовете се пасират.

В пюрето се добавя захарта, разбитите на сняг белтъци, лимонтузуто и всичко се разбива с миксер, докато сместа се увеличи двойно.

Добавя се на тънка струйка желатинът. Сместа се разпределя във формички и се оставя да се стегне в хладилника.

Снимка: Kitchen Nostalgia[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар