Телешка супа с грах

Джени
Джени
Новак
08/11/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо835
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, целината и телешкото месо се нарязват на кубчета и се задушават в олиото. Налейте водата и прибавете сол и чубрица.

Когато заври бульонът, добавете граха. Накрая сложете доматеното пюре и супата се досварява.

От киселото мляко, яйцето и брашното се замесва твърдо тесто, което се разточва и се нарязва на кръгчета.

Пуснете ги във врящата супа и намалете огъня. Поръсете готовата супа със ситно нарязан магданоз и прибавете маслото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар