Гъби с лук на тиган

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1123k
Гъби с лук на тиган
21/07/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Записвайте си Най-вкусната гарнитура за месо са гъбите, както и лукът, а най-добре е да сервирате комбинация от двете!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете в дълбока купа виното, зехтина и соевия сос и накиснете за половин час гъбите в тази марината. Накълцайте лука и го прибавете към маринатата.

Загрейте оребрен тиган и изсипете гъбите и лука да се запържат, като периодично бъркате. Добавете малко сол и черен пипер.

Сервирайте като гарнитура към месо.

Рейтинг

4.9
57
41
30
20
10
Дай твоята оценка: