Ряпа със сметана

БоБи
БоБи
Новак
29/10/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо441
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ряпата и я нарежете на тънки филии. Запържете маслото и добавете ряпата. Поръсете със сол и ситно нарязания магданоз. Захлупете с капак и оставете да ври в собствен сос.

Ако е необходимо добавете малко бульон. Оставете на силен огън, за да се изпари течността.

Поръсете с брашно и оставете за няколко минути, като разбърквайте непрекъснато, докато брашното добие златист цвят.

Долейте малко студена вода или бульон, сипете млякото и оставете да се посгъсти.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар