Лед от грейпфрут и шампанско

27/10/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грейпфрутите се режат на половинки, махат се семките и се изважда меката част. Пасира се, а корите се слагат в хладилника.

Водата се кипва със захарта и се охлажда. Сиропът се смесва с пюрето от грейпфрут и шампанското и сместа се излива в купа.

Замразява се, като на всеки 15 минути се разбърква. Половинките кора от плодовете се напръскват с коняка и се пълнят с плодовия лед.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар