Праз с кайма

ТихомирТихомирНовак
22/10/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 606
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелената част на праза нарежете на парчета с дължина около 3 см. Сварете ги за 10-тина минути в подсолена вода.

Бялата част на праза, целината, морковът и чушката се нарязват на ситно. Задушете ги в мазнината и 2 с.л. вода, докато поомекнат.

Прибавете каймата и продължете задушаването, докато сместа остане на мазнина. Залейте с настърганите домати, сложете подправките.

Варете 10-тина минути на тих огън. Изсипете в тавичка, наредете върху сместа с каймата сварения праз и запечете във фурната.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар