Ябълков сос за месо

Стоян
Стоян
Новак
21/10/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции250 мл
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 349
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги нарежете на парчета, махнете семките и ги надробете още.

Смесете ябълките със захарта, водата, канелата в малък съд на котлона. Сложете да се вари, докато кипне.

Намалете температурата и варете покрито за около 5 минути - докато ябълките омекнат.

Разбъркайте соса, докато стане гладък и го поднесете с меса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар