Ябълков сос за месо

21/10/2014
Стоян
отСтоянНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции250 мл
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 113
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги нарежете на парчета, махнете семките и ги надробете още.

Смесете ябълките със захарта, водата, канелата в малък съд на котлона. Сложете да се вари, докато кипне.

Намалете температурата и варете покрито за около 5 минути - докато ябълките омекнат.

Разбъркайте соса, докато стане гладък и го поднесете с меса. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар