Ябълков сос за месо

IlariaIlaria
Новак
578
256
33
733
21/10/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции250 мл
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 439
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Месо

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги нарежете на парчета, махнете семките и ги надробете още.

Смесете ябълките със захарта, водата, канелата в малък съд на котлона. Сложете да се вари, докато кипне.

Намалете температурата и варете покрито за около 5 минути - докато ябълките омекнат.

Разбъркайте соса, докато стане гладък и го поднесете с меса.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар