Млечно реване

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k7071k
Млечно реване
23/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Не пропускайте да опитате млечния вариант на любимия сочен десерт на малки и големи"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбъркват със захарта до побеляване. Прибавят се брашното с бакпулвера и ванилията. Тестото се разбърква добре и се изсипва във форма, намазана с масло и посипана с брашно.

Пече се реването на умерена фурна.

Още горещо, реването се залива с 1 литър студено мляко, подсладено с 1 ч.ч. захар и ароматизирано с 1 пакетче ванилия.

Уникално млечно реване, което се топи в устата!

Рейтинг

4.3
54
42
30
21
10
Дай твоята оценка: