Зелен фасул с люти чушки

12/10/2014
Евгения
отЕвгенияНовак
  • Приготвяне80 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо160 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 060
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 2 кг
  • люти чушки - 250 г шипка
  • чушки - 100 г чорбаджийски
  • копър - 3 връзки
  • чесън - 6 глави
  • вода - 500 мл
  • Марината
  • захар - 250 г
  • оцет - 500 мл
  • олио - 250 мл
  • сол - 125 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете марината от посочените продукти и в нея варете 40 минути измития и нарязан фасул. Отцедете и го оставете да изстине.

Двата вида чушки запечете леко на котлона и ги сложете при фасула. Добавете скилидките чесън, нарязания копър и хубаво объркайте всички продукти.

Напълнете с тях бурканите, залейте ги с охладената марината, затворете ги и стерилизирайте 40 минути.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар