Песто с маслини

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
13k
03/07/2010
"От нас идеята, пастата и препечените филийки ще трябва да ги осигурите вие "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 796
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички продукти в блендер и ги пасирайте добре.

Сложете в стъклен съд с капак в хладилника да престои за няколко часа.

Сосът може да запази вкусовите си качества до 2 седмици, ако се съхранява правилно.

Изключително подходящ е за тортиля, спагети, макарони, сандвичи и салати.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Мария
Мария
20.08.2013 22:28
Здравейте ! Снимката май не отговаря на рецептата ! Това не е ли авокадо ?
0
0