Фасул плакия

Димана
Димана
Новак
01/10/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо989
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете във вода измития фасул и го оставете до сутринта. На следващия ден долейте още вода и сложете да се вари.

Добавете нарязания лук и малко чубрица. Вече сварения боб прехвърлете в таичка заедно с нарязаните моркови и керевиз.

Залейте с олиото, поръсете с джоджен, черен пипер, скълцан магданоз, сол на вкус и лимонови резени.

Изпечете в добре загряна фурна.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар