Чорба от гъска

ИларияИлария
Новак
578
201
33
722
01/10/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо846
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете всички части на гъската да се варят в достатъчно вода. Добавете нарязания ситно лук, подправки на вкус и след като се посвари - солта.

След като месото се посвари, прецедете бульона. Сложете го да се вари с ориза и върнете дреболиите.

Подправете чорбата с 2 с.л. масло, черен пипер, скълцан магданоз. Финално разбийте яйцата с киселото мляко и лимонов сок и застройте супата.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар