Супа дроб

IlariaIlaria
Новак
578
281
33
775
29/09/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 730
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте дроба и го нарежете на парченца. Овалвайте парчетата в брашно и ги изпържете.

В съда запържете и скълцания лук и моркови. След това поръсете галета и овкусете със сол и пипер.

Извадете дроба и пасирайте зеленчуците. Долейте вода и варете заедно с дроба. Накрая овкусете с лимон и магданоз.

Разбийте яйцата и застройте супата, като я темперирате внимателно.

Може да поднесете супата дроб с пържен хляб.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
13.09 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар