Супа дроб

Милан
Милан
Новак
29/09/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 452
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте дроба и го нарежете на парченца. Овалвайте парчетата в брашно и ги изпържете.

В съда запържете и скълцания лук и моркови. След това поръсете галета и овкусете със сол и пипер.

Извадете дроба и пасирайте зеленчуците. Долейте вода и варете заедно с дроба. Накрая овкусете с лимон и магданоз.

Разбийте яйцата и застройте супата, като я темперирате внимателно.

Може да поднесете супата дроб с пържен хляб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар