Датска салата от херинга и зелен фасул

Марина НордМарина НордНовак1219
13/09/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо357
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се реже на парчета и се вари за десетина минути, така че да остане леко хрупкав.

Рибата се реже на парчета с широчина около 3 сантиметра.

Картофите се обелват и се режат на тънки кръгчета.

Лукът се настъргва и се смесва с майонезата.

Фасулът, картофите и рибата се смесват, добавя се майонезата и всичко се разбърква.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар