Датска салата от херинга и зелен фасул

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
13/09/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо394
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се реже на парчета и се вари за десетина минути, така че да остане леко хрупкав.

Рибата се реже на парчета с широчина около 3 сантиметра.

Картофите се обелват и се режат на тънки кръгчета.

Лукът се настъргва и се смесва с майонезата.

Фасулът, картофите и рибата се смесват, добавя се майонезата и всичко се разбърква.

Ренде за краставици и тиквички на спирали-25%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Ренде за краставици и тиквички на спирали
3.99 лв.
2.99 лв.
Виж ››

Красиво оформени краставици и тиквички само с няколко движения и помощта на тази лесна за почистване в съдомиялна ренде острилка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар