Топла италианска салата

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
277
27
221
28/08/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 380
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Макаронена Салата

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в солена вода и се отцеждат. Смесват се с половината зехтин.

Лукът се реже на ситно и се запържва за 1 минута в останалия зехтин.

Шунката се реже на ситно и се добавя към лука. Пържи се 4 минути.

Топлите макарони се смесват с лука, шунката и зеления фасул.

Приготвя се сос, като сметаната се смесва с меда. Сосът се излива в салатата и се разбърква. Сервира се топла.

Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Традиционен керамичен пахар с диаметър 20 см
7.89 лв.
Виж ››

Стилен и много функционален керамичен пахар с традиционни български мотиви - дълбока паница, в която много салата може да поднесете.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар