ezine.bg»Рецепти»Риба»Крокети»Рибни крокети

Рибни крокети

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1124k
Рибни крокети1 / 2
17/06/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
65 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
80 мин.
"Добавете свежа салата и малко студено бяло вино, за да неутрализирате мазнината от пърженето и получавате перфектното ястие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете за 15 минути рибното филе в млякото. Отцедете и ги почистете от кожата и костите.

Пасирайте рибата заедно с картофите, чесъна, добавете и магданоз.

Разбитите яйца с маслото с яйцата и овкусете със сол и черен пипер.

Добавете 2 с.л. прясно мляко и разбъркайте добре.

Сместа се оставя за 30 минути в хладилник. След което от нея с мокри ръце се оформят продълговати крокети.

Овалват се в галета и се пържат до зачервяване в предварително сгорещено олио.

Изпържените рибни крокети отцедете върху салфетка и сервирайте топли.

Рейтинг

4.8
55
41
30
20
10
Дай твоята оценка: