Задушен заек с пълнеж

16/02/2012
Жоржи
отЖоржиНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене130 мин.
  • Общо160 мин.
  • Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 773
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснатия и изстискан хляб се смества с шунка, свинско шкембе, дроб и лук и се прекарва през машинка за месо. Прибавят се сол и черен пипер.

Сланината се стопява. Към нея се прибавя горната смес и се пържи около 10 мин.

Измитият и отцеден заек се напълва, зашива се и се запържва с маргарин. Задушава се 2 – 3 часа, като се полива неколкократно с бульон. Поднася се като топло или студено ястие.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар