Апетитни свински шишчета

12/08/2014
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
  • Приготвяне35 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 790
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета. Сипете го в широк съд и го подправете със сол и черен пипер. Накълцайте лука и го смесете с лимоновия сок и подправките.

Разбъркайте месото с маринатата и го оставете за 1 денонощие в хладилник. Маринатата трябва да покрие изцяло месото.

Извадете месото два часа преди печенето. Набодете го на шишове. Всяко шишче се пече около 15-20 минути, като се обръща няколко пъти.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар