Апетитни свински шишчета

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
34
2k
21/12/2019
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 144
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото от свинско бонфиле се нарязва на кубчета. Сипете го в широк съд и го подправете със сол и черен пипер. Накълцайте лука и го смесете с лимоновия сок и подправките.

Разбъркайте месото с маринатата и го оставете за 1 денонощие в хладилник. Маринатата за шишчета трябва да покрие изцяло месото.

Извадете месото два часа преди печенето. Набодете го на шишове. Всяко шишче се пече около 15-20 минути, като се обръща няколко пъти.

Тези апетитни свински шишчета сервирайте със свежа салата.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
2.69 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар