Начин на приготвяне
Сварете и обезкостете пилешкото бутче, нарежете месото на ситни кубчета. Овкусете го със сол и черен пипер и оставете настрана.
Размразете бутер тестото и го разточете на по-тънък правоъгълник (20х30 см).
Намажете го с лютеница, като оставите около 1 см в горната страна без намазване.
Поръсете с настъргания пармезан, месото и наситнения магданоз.
Навийте внимателно на руло и го нарежете на охлювчета.
Прехвърлете готовите бутер охлювчетата в тава с хартия за печене.
Загрейте фурната на 200 градуса и ги изпечете до готовност - около 20 минути или до апетитен златист загар.
Бутер охлювчетата с пилешко и лютеница са много вкусни.
Ако тези рулца ти харесват, опитай и рецептите ни за канелени рулца или домашни охлювчета.