Аспержи с пармезан

06/03/2010
Нини
отНиниНовак
"Бързо, лесно и много вкусно - гурме изкушение за 10 минути "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции3-4
  • Преглеждания общо11 039
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се почистват и обелват. Слагат се в подсолена вода на тих огън докато омекнат.

Отцеждаме ги от водата и ги подреждаваме в малка тавичка.

Маслото го разделяме на няколко малки парченца и ги нареждаме върху аспержите.

Пармезанът се настъргва отгоре /ако не сте взели настърган/ и тавичката се слага във фурната.

Запича се на 200 градуса до разтапяне на сиренето.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари (1)

Малинка
Малинка
02.05.2013 16:26
за първи път ям аспержи и ми хареса,следващия път ще опитам с друга рецепта
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв