Сос Болонезе

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
Сос Болонезе4 / 4
23/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
"Всяка, уважаваща себе си кулинарка, трябва да знае как се приготвя сос Болонезе. А останалите могат просто да похапват паста със сос Болонезе!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се нарязва на дребно и се задушава на бавен огън с нарязаните на ситно моркови, целина и лук. Добавя се каймата, виното и бульонът.

Когато кипне, се добавя доматеният сос и се задушава 2 часа, като към края постепенно се добавя млякото.

Подправя се на вкус и с него се заливат талятелите или спагетите.

Рейтинг

5 6
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: