Беларуски пирог с извара и шоколад

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
287
27
242
27/07/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо932
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се смесват със захарта и маслото, добавя се сметаната, содата и брашното и се замесва тесто. Пече се на 180 градуса около 20 минути.

Върху тестото се слага плънката, която се приготвя, като се смесят изварата, маслото, яйцата и захарта. Пече се 25 минути на 180 градуса. Вади се и се охлажда.

След като изстине, се маже с шоколадовата смес и се реже на квадрати.

Шоколадовата смес се приготвя от какаото на прах, смесено с водата, захарта и маслото. Кипва се на бавен огън до сгъстяване.

Метална въртяща се точилка с пластмасови дръжки-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална въртяща се точилка с пластмасови дръжки
9.99 лв.
6.50 лв.
Виж ››

Въртяща се точилка с цветни дръжки, с която приготвянето на тестени изделия ще е още по-лесно и забавно.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар