Гювечета с пилешко месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3227k
Гювечета с пилешко месо
15/04/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"Под капака на това скромно гювече се крие вкусотия с пилешко месо!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се нарязват на кубчета и се смесват с лютеницата и олиото в гювечето. Поръсва се с чубрицата и се разбърква. Отгоре се чуква яйцето, жълтъкът на което се пробива леко. Гювечето се слага в микровълновата за 5 минути на средна степен.

Ако предпочитате да приготвите гювечетата в обикновена фурна, сложете ги преди да я включите, за да не се спукат. В този случай ги направете без яйцето. След като заврят ги извадете и счупете яйце отгоре. Върнете обратно до запичането му.

Рейтинг

4.6
56
41
31
20
10
Дай твоята оценка: