Терин от сьомга с макарони

20/08/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо251
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга - 350 г филе от
  • целина - 1 глава
  • соев сос - 2 с.л.
  • макарони - 120 г (сварени)
  • октопод - 150 г (от консерва)
  • червен лук - 1 глава
  • манго - 1 бр.
  • сол - 1 щипка
  • черен пипер - ¼ ч. л. млян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се нарязва на парчета, поръсва се със сол и черен пипер. Целината се нарязва на тънки кръгчета и кръгчетата се обвиват с парчетата риба. Пекат се на фурна до готовност.

Октоподът се нарязва и се задушава с нарязания на ситно лук.

Добавя се соевият сос и пасираното манго. Рибата се сервира заедно с октопода и с гарнитура от макарони.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар