Скумрия с праз и копър

16/11/2008
Вики
отВикиНовак
"Това е от онези рецепти, които се готвят сами, при това за нула време, докато вие замезвате "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 041
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените от вътрешностите, главата, перките и опашката скумрия, измиваме, осоляваме поръсваме с черен пипер, лимонов сок и олио и я нареждаме в съд от йенско стъкло.

Нарязваме на ситно лука и праза и изсипваме върху рибата, добавяме наситнения копър, останалия лимонов сок, 2 с.л. олио, и 100 мл вода и малко сол.

Печем около 30 мин. в гореща фурна под капак.

При поднасяне на топлата риба се слага по 1 малка бучка масло.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Илияна Сидери
Илияна Сидери
19.09.2013 21:36
Много е вкусно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв