Френски десерт с рокфор

Нина НордНина Норд
Джедай
55
10
326
01/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо351
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се сироп, като медът се смесва с виното и се сварява на бавен огън, докато не намалее наполовина. От сиропа се оставят настрана 2 супени лъжици, а останалият се смесва с мекото сирене и черния пипер.

Оставя се да се охлади за 20 минути. Рокфорът се нарязва на малки парченца и се смесва с розмарина и мекото сирене.

Десертът се сервира, като в средата на всяка чинийка се слага от сместа с рокфора, а отстрани се нареждат зърна от грозде и парченца нектарини, напръскани със сироп.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар