Пиле с омлет по кавказки

20/06/2014
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене80 мин.
  • Общо95 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо273
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се измива, почиства се и коремчето се зашива. Яйцата се разбиват с млякото, солта, черния пипер и омекналото масло.

Тази смес се налива през горния отвор на пилето, отворът се зашива, а пилето се завива в марля. Вари се 1 час на бавен огън.

Докато се вари, няколко пъти се надупчва с дебела игла през марлята. Пилето се охлаждау марлята се отстранява.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар