Сладкиш с грис

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
01/01/2019
"Семпъл, елегантен и много вкусен сладкиш, който се приготвя изключително лесно и бързо, какво повече може да иска човек?"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27 807
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържете малко гриса в стопеното масло. Прибавете разбитото със содата мляко и вани­лията. Разбъркайте, прехвърлете в намаслена тавичка и печете в умерена фурна до златисто.

Изстиналия сладкиш полейте със сироп, сва­рен от 2 ч. ч. вода и 300 гр захар.

Поръсете със счукани ядки или пудра захар.

Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
13.00 лв.
Виж ››

Филътът FFP2 осигурява минимум 94% филтрация и защита като драстично намалява риска от разпространението на вируси и бактериални инфекции по въздушно-капков път.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
кати
кати
02.01.2014 10:44
Ил ужас как го ядете ле хора
4
0
Aleksandra
Aleksandra
08.10.2010 10:33
Много интересно сладко, има солен вкус.
1
0