Кебап от агнешко по кавказки

11/06/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай55
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо491
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 2 кг
  • лук - 4 глави
  • зелен лук - 10 пера
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер - ¼ ч.л.
  • сол - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото се нарязва на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се напръсква с олио.

Поръсва се със ситно нарязан зелен лук. Разбърква се и се оставя за 2 часа на студено.

Месото се пече на скара заедно с разрязаните на две глави лук.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар