Десерт от печен ананас

Нина НордНина Норд
Джедай
55
27/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо827
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ананасът се разрязва на две по дължина и се изважда меката част. Нарязва се на дребно, смесва се със захарта, рома и маслото.

С тази смес се пълнят половинките ананас и се пекат 20 минути на 170 градуса. Съставките за крема се смесват, разбъркват се добре и се нагряват на бавен огън до сгъстяване при непрекъснато бъркане, за да не загори.

С леко охладения крем се покриват половинките запечен ананас.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар