Яхния с агнешки дроб

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
23/05/2009
"Искате да впечатлите гостите си? Нашето предложение е тази ароматна яхния с агнешки дроб и най-доброто червено вино, което имате "
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 371
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете черния дроб до омекване в малко подсолена вода заедно със зърната черен пипер и с виното. Нарежете го на кубчета

Сгорещете олиото в тиган, запържете леко ситно нарязаните лук и чесън. Налейте малко вода и ги оставете да се задушат. Щом лукът омекне и водата се изпари, прибавете кимион и ситно нарязаните мента и магданоз. Задушете всичко.

В готовия сос сложете парчетата черен дроб, сипете малко бульон и прибавете галетата. Ястието оставете похлупено на огъня за около 5 минути

Сервирайте го горещо или студено с лимонови резенчета.

Рейтинг

5 1
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Лили
Лили
14.09.2009 15:22
Домати не се ли слагат ? Ако не, как се е получил червеният цвят на соса на снимката ?
2
0