Пъдпъдък със салата от смокини и портокали

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
09/10/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо338
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе дресинга, като за целта сложите всички продукти в буркан и го разклатите добре, след което подправите.

Измийте пъдпъдъците под студена вода и попийте с абсорбираща хартия водата. Отрежете шийките и с помощта на кухненска ножица отрежете пилетата по дължината на гръбначната кост и я отстранете.

Разполовете ги през гръдната кост и месото намажете с дресинга. Пъдпъдъците изпечете на грил или барбекю.

През това време нарежете портокалите и добавете другите продукти и остатъка от дресинга. Разделете салатата в чинии и поставете отгоре от пъдпъка. По желание може да поръсите с кедрови ядки.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар