Задушена телешка яхния с доматен сос и риган

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
20/05/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене400 мин.
Общо425 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 782
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • телешко месо - 1 кг
  • доматен сос - 750 г
  • босилек
  • риган
  • дафинов лист - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете телешкото в дълбока тенджера и го залейте с доматения сос.

Месото трябва да бъде покрито със соса. При необходимост, сипете малко вода. Овкусете със сол, черен пипер, босилек, риган и дафинов лист.

Варете месото на много слаб огън в продължение на 7-8 часа.

Разделете ястието на четири порции и го сервирайте, поръсено с риган.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар