Пилешка супа

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
28382124
Пилешка супа
25/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
105 мин.
Порции
6
"Пилешка супичка за душата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките крилца се варят в голяма тенджера.

Прибавя се лукът, пащарнакът, морковът, а след като заври, се прибавят зърната от черен пипер.

След като заври бульонът, се прехвърля в огнеупорен съд и се готви за 2 часа, като бульонът се препенва.

Разкъсаното месо на пилето се прибавя към бульона. Супата се сервира гореща.

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: