Сардини с печен доматен сос

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
20/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо454
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се приготвя доматеният сос. За целта загрявате фурната на 200 градуса, след което смесвате всички продукти в голям съд и ги печете за 30 минути или докато омекне лукът.

След това ги пасирайте до получаване на гладка смес и подправете.

Сардините оваляйте в брашно, после ги потопете в разбитите яйца и накрая в смес от галета, магданоз и риган. Изпържете ги в загрятото олио, докато станат кафяви и ги извадете върху хартия.

Поднесете сардините със соса.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар