Супа със свински хапки и ротини

21/07/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо188
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на хапки и се залива с оцета и виното. Оставя се в хладилника за няколко часа. Лукът се реже ситно, а картофите и морковите - на кубчета. Месото се запържва в зехтина, докато промени цвета си.

Първо се прибавя лукът, а след това, морковите и картофите. Поръсват се с червения пипер, солта, налива се бульонът, разреден с 4 ч.ч. вода.

Супата се вари около половин час, добавя се пастата и прясното мляко, като се вари до пълна готовност. Поръсва се с магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар