Супа със свински хапки и ротини

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
63
69
21/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо230
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се реже на хапки и се залива с оцета и виното. Оставя се в хладилника за няколко часа. Лукът се реже ситно, а картофите и морковите - на кубчета. Месото се запържва в зехтина, докато промени цвета си.

Първо се прибавя лукът, а след това, морковите и картофите. Поръсват се с червения пипер, солта, налива се бульонът, разреден с 4 ч.ч. вода.

Супата се вари около половин час, добавя се пастата и прясното мляко, като се вари до пълна готовност. Поръсва се с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар