Дроб сарма с пилешки воденички

03/12/2011
Пепа
отПепаНовак
"Пилешките воденички са не само чудесно мезе за бира, но от тях може да се приготви страхотно вкусна дроб сарма!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо55 мин.
  • Порции2-3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 381
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментари4 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Воденичките се сваряват в подсолена вода.

Лукът се запържва в сгорещената мазнина, добавят се оризът, нарязаните воденички и подправките. Ястието се залива с част от бульона и се вари 15 минути.

Изсипва се в тавичка, добавя се още малко бульон и се пече във фурна. 15 минути преди да изваждането от фурната се полива с разбитите кисело мляко и яйца.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 6
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Албена Асенова
Чудесна дроб сърма за тези които не обичат агнешко.Аз я направих със зелен лук и пресен джоджен.Също така добавих и пилешки дробчета.Наистина вкусно.
1
0
Стас
Стас
03.07.2015 20:35
Невроятно вкусна! Аз добавих и малко чубрица
1
0
надя александрова
надя александрова
07.02.2014 12:27
страааашна...благодарим
3
1

Виж всички коментари или напиши такъв