Таратор от репички

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
09/02/2013
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 156
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко се разбива с водата, прибавят се ситно нарязаните репички, чесън и копър и се посолява.

Добавят се олиото и орехите и се разбърква добре.

Практична иноксова купа (басан) 24 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 5
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Николчо
Николчо
12.04.2013 21:42
Невероятно е ,правя го по същия начин с настъргани моркови(вместо репички),само за ценители:))!!Наздраве
0
0