Фазан с ябълков сос

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак315
28/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо514
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете фазаните на 4. Отстранете костите. Оставете само месото.

В дълбок тиган изпържете фазаните, за да хванат кафява коричка. Залейте месото с Калвадос. След това изсипете вътре и сайдера. Овкусете, покрийте и варете около 50 минути.

Сложете парчетата ябълка около фазана. Покрийте и гответе още 5-10 минути. След това извадете месото в чиния за сервиране, покрийте, за да остане топло.

Изсипете половината от соса, останал в тиган. След това сипете вътре сметаната и сложете на огъня да къкри 2-3 минути.

Сервирайте фазаните, като ги залеете със соса и гарнирате в мащерка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар