Фазан с ябълков сос

28/04/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене70 мин.
  • Общо90 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо439
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете фазаните на 4. Отстранете костите. Оставете само месото.

В дълбок тиган изпържете фазаните, за да хванат кафява коричка. Залейте месото с Калвадос. След това изсипете вътре и сайдера. Овкусете, покрийте и варете около 50 минути.

Сложете парчетата ябълка около фазана. Покрийте и гответе още 5-10 минути. След това извадете месото в чиния за сервиране, покрийте, за да остане топло.

Изсипете половината от соса, останал в тиган. След това сипете вътре сметаната и сложете на огъня да къкри 2-3 минути.

Сервирайте фазаните, като ги залеете със соса и гарнирате в мащерка.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар