Печено рибно филе с пиперки

22/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо274
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се посолява и се поръсва с лимонов сок. Оставя се да престои 1 час и се изпича в намазана с мазнина тава.

В останалата мазнина се задушават нарязаният лук, чесън, чушки, червеният и черен пипер и накълцаният магданоз.

Залива се с виното, посолява се и се оставя да поври 15 минути.

Изсипва се върху изпечената риба, а отгоре се поръсва с парченца запържена сланина.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар